Post by talaglopeve on Feb 24, 2022 10:22:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Antistres - jucării de relaxare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Antistres - jucării de relaxare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code crește toate ▞▞▞
▞▞▞ Antistres - jucării de relaxare 2022 version ▞▞▞
Antistress - relaxation toys APK - Download app Android (free)
Descarcă Chibi Papusa: Jocuri cu Avatar APK 2.4 Android ...
Această aplicație este grozavă, o ador, dar aduc înapoi vechea pictogramă. Acesta nou este nebun de urât și sunt tentat să îl dezinstalez doar din cauza asta, face ca aplicația să SE SINTĂ mult mai ieftină și fără gust decât înainte
Fiica mea îi place! Și se poate juca și offline. Dar prea multe reclame.
Aplicație grozavă. Fără reclame, multe minijocuri, feedback sonor și haptic. Mulțumesc că ai făcut asta.
Îmi place această aplicație, dar am o singură problemă, nu primesc niciodată actualizările și, când am primit un sfat, cineva mi-a spus să șterg decât să descarc din nou și am cumpărat pachetul silențios. Am două solicitări. Vă rugăm să o faceți dacă putem actualiza această aplicație. fără a-l șterge și dacă poți să-mi dai banii înapoi sau să-mi dai pachetul liniștit dacă faci astea, voi acorda un rating de cinci stele. Vă mulțumesc că mi-ați luat timpul.
Ce e asta omule, panarama de aplicatie
Sincer, este bun, dar ocupă mult spațiu de stocare. Ocupă mult pentru unele lucruri care devin plictisitoare după un timp. Recomand să nu-l iei pentru că, da, este satisfăcător, dar așa cum am spus, ocupă prea mult spațiu de stocare și începe să devină plictisitor. De asemenea, cele suplimentare costă PREA MULTI bani. Este ca 5,99 de dolari pentru un articol de stres. Pe bune!? Spun doar că NU recomand această aplicație dacă vă plac lucrurile anti-stres. Obțineți o altă aplicație.
Online Mall - Cel mai mare mall online din Romania - Fashion ...
Flip Runner Sport zlx
Aplicație bună, dar a trebuit să o dezinstalez, deoarece majoritatea jocurilor sunt într-un pachet silentios. Doar puțini sunt liberi.
aplicație uimitoare, dar urăsc faptul că cele uimitoare au fost blocate, deoarece trebuie să vizionezi un adaos pentru ea sau să o cumperi așa?!? Vă rugăm să remediați acest lucru, mă stresează că trebuie să urmăresc un adaos pentru el.
Nu-mi mai place jocul astaeeee 1. De ce aproape toți trebuie să plătească? 2. Nu sunt englezi sau americani
Dor de vechea siglă
Bun pentru bebeluși și copii mici
Joc foarte plictisitor, foarte foarte prost joc nu descărcați acest joc inutil😠😠😠
imi loc
E satisfăcător dar nu imi place e ca unele sunt cu bani
De ce este totul în secțiunea plătită acum? Nimeni nu ar mai beneficia de această aplicație. Serios, ai stricat-o. Jocuri relaxante ca acestea ar trebui să fie gratuite și accesibile tuturor.
Acest joc este foarte tare, dar mă supără faptul că majoritatea jucăriilor care înainte erau gratuite sunt acum incluse în pachetul liniștit care costă bani. Pe atunci merita 5 stele, dar după această actualizare îi voi acorda doar 3.
Jucarie Pop it, Joc interactiv din silicon, antistres, multicolor ... Bile chinezesti Baoding relaxare antistres tunel carpian
Aplicația obișnuia să fie grozavă, dar... noul logo este doar un mare nu. Este încă o aplicație bună.
Acesta este un joc grozav, am descărcat jocuri anti-stres înainte, dar acesta a zburat peste așteptările mele. EXISTĂ O SELECȚIE URIAȘĂ de activități anti-stres și agitații, aș recomanda absolut.
Meeee
Bucătărie Organizator Rafturi Etaj Oală Rafturi Chiuvetă ...
😍
Îmi place absolut acest joc, dar vă rugăm să reparați cutia bento și dacă nu puteți, este în regulă, dau acestui joc 5 stele, este uimitor
Este atât de rău, încât aproape toate jucăriile au intrat în pachetul liniștit. Este o alegere ciudată de a face asta.
Mi-a plăcut, dar noua actualizare, o URĂS.
este super relaxant și uimitor, există multe lucruri relaxante și lucruri atât de adorabile😊😀
Acest joc este foarte tare!!!!!
usor mediocra
Înțeleg atractivitatea acestuia, dar din păcate, multe dintre minijocuri implicate sunt plictisitoare, iritante din punct de vedere al controlului sau pur și simplu prost făcute. Din nou, primesc contestația, dar ar putea avea ceva mai multă muncă.
Excelent pentru copii mici! Inițial descărcasem pentru mine, dar copilul meu a văzut fața zâmbitoare galbenă și a devenit intrigat, așa că am lăsat-o să încerce (nu este una care este interesată de tehnologie/jocuri) Copilului meu de doi ani îi place. O menține interesată și o ajută cu abilitățile motorii fine
Antistress - relaxation toys Puzzle ljc
Antistress - rahatlama oyuncakları Bulmaca nlf
Ajuta foarte mult la stres te streseaza mai tare
Plicti dar ok
Ați MUSTAT LITERAL LUCRURILE ORIGINALE în pachetul liniștit, cu 1 stea până când îl întoarceți înapoi.
Dacă poți înregistra muzica pe care o faci cu music pad, ar fi grozav
Înainte existau mult mai multe jucării anti-stres gratuite, dar acum sunt doar câteva. Le-au pus pe celelalte, așa că nu merită să plătești
Ai premium, merită? Ucis cam 1 oră. Cam atât. Multe dintre jucării sunt pur și simplu învechite și neinspirate. Dar cu unii dintre ei m-am distrat bine, alături de prietena mea. Testeaza-le pe cele gratuite, daca nu iti place stilul. Doar economisiți banii
Antistress - relaxation toys Mõistatusmängud tyh
Antistres
Bun joc dacă te-ai plictisit și nu știi ce să faci!!!!!!!!
Se numește anti-stres, dar mă stresez aici despre cum să deblochezi din nou pachetul liniștit. L-am instalat ieri seară, adaugă thde pentru pachetul silențios, dar când mă trezesc, a dispărut deja. De ce? Vă rog, lăsați acest lucru să fie gratuit. Nu ne puneți să cumpărăm nimic, vă rog, sunt încă un adolescent care nu am bani.
Acest joc este distractiv de încurcat din când în când, așa că îl păstrez pe telefon. E distractiv, dar singura mea plângere este că au schimbat prețul pachetului silențios de la 1,99 la 3,49!
da
Ce sa întâmplat cu acest joc