Post by talaglopeve on Feb 24, 2022 10:19:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Splitter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Splitter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar primogemləri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Splitter 2022 version ▞▞▞
İdarəetmələr yaxşıdır və qrafika gözəldir. Oyun çox yavaş gedir. Bir atıcı üçün üyütmə və sürükləmə idarəetmələrini sevirsinizsə, yəqin ki, bunu bəyənəcəksiniz.
Əla gfx ilə həqiqətən əyləncəli oyun. Bunun üçün ədəbsiz miqdarda vaxt itirmək üçün çoxlu fürsət var ... lol. Onun 5 ulduzlu olmasına mane olan yeganə şey Xperia XZ2-də hər dəfə Google Play-ə daxil ola bilməməsidir. Bundan başqa mən onu sevirəm.
Yaxşı
Mən yalnız ilkin mərhələdəyəm, lakin indiyə qədər qrafika və oyun əla görünür.
Tamam
Coolbeens
Sungguh hebat!
BUGGY. Oynatma müddətinin 30-45 saniyəsindən sonra kadr tezliyini sıfıra endirən UNITY səhvinə malikdir. Baxmayaraq ki, gözəl oyun. Təəssüf ki, onu yalnız 45 saniyə ərzində oynamaq olar. Oyun 2 dəqiqə (4 cəhd) əsəbi oyundan sonra silindi.
Oyun çox sadədir və siz yalnız Federasiya fraksiyasını oynaya bilərsiniz. Bundan sonra ilişib qaldı, daha heç nə yoxdur. Növbəti Pirates fraksiya planetləri ümumiyyətlə əlçatan deyil.
İndiyə qədər yaxşılıq etmək, düzgün istiqamətdə davam edərsə, ona 5 ulduz verəcəkdir, baxmayaraq ki, hər hansı bir yerə çatmaq üçün pul qazanır, amma inşallah səhv edirəm, ivd daha çox oynadıqdan sonra bir neçə gün ərzində nəzərdən keçirəcəyim
indiyə qədər tamam
Gəmiləri bəzəməyin maraqlı yolları
Sizi ayaq üstə saxlamaq və darıxdığınız zaman məşğul olmaq üçün bir oyun kimi onu çox sevirəm
Blossom Blast Saga Gündelik oble
Çox vaxt aparan oyun oldu
Əla qrafika
Galaxy Splitter Action svgf
ดี
Əla
Çox Yaxşı Kosmik Atıcı. Oynamaq əyləncəlidir. Bir az pul alır, amma dəhşətli deyil.
Olmalıdır.
Bir ulduz atmaq lazım idi.Bütün bərpa mərhələlərində o, mənə yalnız 2 təchizat blokunu götürməyə imkan verəcək. Onların hamısından qurtulmağın yeganə yolu gəmidən daha yüksək yük üçün pul ödəməkdir. Mən belə düşünmürəm!
missiya gücləndiricisindən istifadə etməli olduğunuz dərsliyi keçə bilmirəm, mən onun deyildiyi yerə klikləyirəm, amma heç nə baş vermir, ona görə də onu oynaya bilmirəm.
Əyləncəli
mənim xoşuma gəlir y
İndiyə qədər əla oyun. Sadəcə bir saat əvvəl oynamağa başladım və xoşuma gəldi.
Gözəl atıcı, yaxşı qrafika & amp; 3D effektləri, xüsusilə təməlqoyucu bir şey yoxdur, lakin etdiyi işi çox yaxşı edir.
Kampaniyadan əvvəl 30 saniyə, sonra isə 30 saniyə reklam. Bilirəm ki, pul qazanmalısan, amma həqiqətən azdır
Oyunun gedişatı ağrılı dərəcədə orta səviyyədədir və tətbiqdaxili satınalmalar mütləq zarafatdır. Reklamları həmişəlik silmək üçün 44,99 dollar ödəməlisiniz və şişirtmirəm.
Bu oyun əyləncəli və mavi bir problemdir. Zəkanızı bağlı saxlayan və bir müddət maraqlanan bir oyun istəyirsinizsə, bu oyunu bir gün davam etdirin.
Oyun yavaş yüklənir və müəyyən nöqtələrdə donur, müəyyən nöqtələrdə hələ də donur.😡🤔😡🤔😡🤔😡🤔😡🤔😡🤔😡
Pis deyil, əla etdiniz.
Çox yavaş
Sərin oyun. .
HEYRƏT! VAY! Bu oyun çox əyləncəlidir! Davam et!
Mən onu sevirəm
Əla oyun!!
Oyunu bəyənirəm, amma xoşuma gəlməyən bəzi şeylər var. Birincisi, oyun kifayət qədər izah edilmir. Hər səviyyədə hansı silahların ən yaxşı işlədiyi barədə heç bir izahat yoxdur. Həmçinin, çox yaxşı izah edə bildiyimə əmin deyiləm, amma görünür, bu, istədiyim qədər reaktiv deyil. Bununla belə, mən oyundan həzz alıram; Sınaq və səhv yolu ilə silahları tapıram və missiyalar çətin olur, bundan həzz alıram.
Mükəmməl əyləncə