Post by talaglopeve on Feb 24, 2022 9:48:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Spirit of Justice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Spirit of Justice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt dārgakmeņu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Spirit of Justice 2022 version ▞▞▞
rj5i dir l Thu rid uhhj
Lieliska ace attorney spēle kā vienmēr
Es spēlēju šo, lai varētu pieķerties The Great Ace Attorney, un tas ir stabils ieraksts šajā sērijā. Tiesu sistēma ir sašķobīta
Episks
Spirit of Justice Aventură iyi
Šis spēles ports tālrunī ir lielisks. Patika stāsts. Iespējams, tas ir neliels neveiksme tālruņiem, piemēram, Pixel, jo ekrāns nav optimizēts. Kopumā spēle ir lieliska! (Kā vecos laikos DS)
Man ļoti patīk šī spēļu sērija. Bet man ir problēmas ar iegādi. Es to iegādājos vienu reizi un pēc tam atmaksāju to. Bet es nesaņēmu savu naudu atpakaļ, tāpēc es mēģinu to iegādāties vēlreiz, un domāju, ka, tā kā es nesaņēmu savu naudu, tas no manis vairs netiks iekasēts. Izrādās, tas mani atkal uzlādē! Man tiešām ir vajadzīga palīdzība, puiši.
Uzkaras, piešķirot krātuves atļauju sākotnējās izpildes laikā. Atinstalēta.
Spirit of Justice Pakikipagsapalaran cmd
Grafika ir daudz tīrāka nekā 3DS tikai pēc būtības, jo tā nav 3DS. Jebkurā gadījumā es vienmēr atbalstīšu Ace Attorney spēles.
Viss, sākot no stāsta līdz skaņu celiņam, ir uzlabots no Dual Destinies. Noteikti jābūt Ace Attorney faniem.
Tai ir jābūt slinkākajai ostai, kādu esmu redzējis. Nav attaisnojuma. Pirmkārt – gandrīz 1GB lejupielādēšanai? Vai neesat dzirdējuši par kompresiju?? Otrkārt, kāpēc jūs spiežat ekrānu, lai Android ierīcēs atbrīvotu vietu iPhone iecirtumam? Jebkurš hibrīda lietotņu rīks ļauj viegli atšķirt Android un iOS. Un kāpēc tas pusstundas laikā ir iztērējis 40% no mana akumulatora? Kas par joku. Atmaksāts.
Ļoti ļoti seksīga
Spēle patiesībā ir ļoti mākslinieciska, un stāsts ir labi pārdomāts. Mana vienīgā problēma ir tā, ka tas netur ekrānu ieslēgtu spēles laikā. Priekā! Ostina
Ļoti patīk šīs spēles.
Tas, kā tas neaizpilda visu manas ierīces ekrānu, ir nedaudz problemātisks. Tas nepadara neiespējamu spēlēt tikai nedaudz grūtāk.
Labākais sērijā! Dzīvo revolūciju!
Labi padarīta osta šķiet autentiska.
Tā kā esmu Fīniksa Raita triloģijas fans un spēlēju Apollo (kā arī Edgeworth uz Nintendo Ds), es priecājos teikt, ka šī spēle ir ļoti intriģējoša. Par visu spēli nav papildu izmaksu. Izbaudot katru daļu, filmas izgriezumus un stāstu pilnībā.
Šī lietotne nav grafiski saderīga ar Pixel 2 XL. Spēles "logs" tiek nobīdīts uz sāniem ar skārienjutīgās navigācijas joslu, nogriežot Court Record pogu jebkurā virzienā. Šī iemesla dēļ spēle nav spēlējama.
Spirit of Justice Приключения kbua
visu laiku labākais seriāls
Man ļoti patika spēle. Labs stāsts. Labi varoņi. Labi sižeta pavērsieni.! Vienīgais trūkums, ko es patiešām redzēju, bija Ema Skye Tho esamība. Es domāju, ka tā nav liela problēma
ES to izbaudīju. Mana vienīgā lielā sūdzība ir tāda, ka Courtroom Revolutionare vienkārši neizklausās pareizi kā rokdziesma, un jūs pat nespēlējat kā Atēna nevienā nozīmīgā dūzē, pat viena dziesma, kuru spēlējat kā viņa, stāstam nemaz nav svarīga. bet vismaz tas gadījums bija jautrs.
Lieliska Ace Attorney spēle ar globālu sižetu. Interesanti un atsvaidzinoši ir jauni tiesu mehānikas elementi (seance/insight). Nodaļu izvēle ir forša. Es priecājos, ka visas vietas ir atkal pieejamas izpētei, atšķirībā no Dual Destinies. Reiz 4. sērijā fona attēli/rakstzīmju animācijas abos saglabāšanas reižu laikā kļuva melnas. Spēle arī avarēja pāris reizes momenta sākumā.
Šī ir AAA spēle jebkurai Android ierīcei ... jūs beigsit iegādāties visu spēļu kolekciju
Ace advokāts ir tikai KAZA
Spēle kopumā bija laba, un man tā patika sižeta dinamika un visa lieta... bet tagad, kad esmu redzējis, ka spēlē patiesībā ir īpaša epizode, kā to aktivizēt?
Vispirms svarīga lieta: tiem, kam ir problēmas ar displeju, noteikti pārbaudiet tālruņa iestatījumus! Es izmantoju Essential PH-1, un, mainot izstrādātāja iestatījumu, lai izmantotu iecirtuma apgabalu, spēle tiek labota. Kreisajā pusē ir liels bezjēdzīgs laukums, taču tagad ekrāna labajā pusē nav nevienas pogas vai spēles. Kas attiecas uz pašu spēli, tad man tā patīk. Nav tik laba kā pirmā triloģija. Diezgan labs veids, kā pabeigt pašreizējo triloģiju. Nevaru izlemt, vai tas vislabāk šajā triloģijā ir saistīts ar Apollo Justice. Lieliski redzēt, ka Maija atgriežas.
Šis noteikti kļuva labāks par Dual Destinies. Grafika ir labāka un vienmērīgāka, un mūzika ir jauka. Papildus tam jūs saņemat visjaukāko meiteni gadījumā 5. Tūlītēja pirkšana no manis.
Tas ir diezgan satriecoši godīgi un solis uz priekšu. Ar abām pusēm, un pats stāsts patiešām ir diezgan garšīgs. Manai personīgajai gaumei; pārvietošanās ierobežojumi bija un lika spēlei justies reālistiskākai. Bet tas ir efektīvi. Uzdevumu saraksts, konsultācijas, jaunās seansu sadaļas, patiešām pārsteidzošas lietas. Bet kāpēc jums tā jānoniecina labākā meitene Akane Hizori? Es domāju, ka viņas personība joprojām ir laba, taču viņa izskatās ļoti atšķirīga no Apollo Justice......
Spirit of Justice Cabaran bjn
Šī ir lieliska spēle. Man patīk seriāls ace attorney. Bet es patiešām ienīstu, ka tam ir nepieciešams interneta savienojums. Es nevaru to atskaņot lidmašīnas režīmā
Iespējams, sliktākā spēle sērijā, nespēlējiet šo, ja jums ir kāda mīlestība pret Fīniksu Raitu. Sērija beidzās ar Apollo Justice, ļaujiet tai nomirt jūsu prātā, lai šis aborts neiznīcinātu jūsu viedokli par šo kādreiz zvaigžņu sēriju.
Spēle ir laba, taču pēkšņi mans ekrāns spēles laikā kļuva melns, un, restartējot lietotni, mani saglabāšanas dati tika sabojāti. Es tikko grasījos pabeigt 4. izmēģinājumu, tagad man viss ir jādara vēlreiz.
Brilliant I LOVE IT BEST FĒNIKSS UN APOLLO
Tiešām lieliska spēle, ko sabojāja pikseļu 2 xl nesaderība. Lūdzu, atjauniniet šo, es tiešām vēlos to spēlēt.
Ja jums patīk Ace Attorney, jums patiks arī šis. Sāciet ar oriģināliem, tad Apollo Justice, Dual Destines un tad šo. Tas šķita jauks otrās triloģijas noslēgums (sākot ar Apollo Justice). Lietojumprogramma darbojas labi, patērē diezgan daudz akumulatora un dažreiz skaņas netiek atskaņotas pareizi (stostīšanās), kad notiek daudz. Tas notika 3 reizes visā spēlē, tāpēc tas nebija nekas liels.
Kāpēc tas neuztur atbloķēšanu spēles laikā?
Jauka grafika, interesanta jauna spēle. Ir vērts!
Lieliska spēle! Tas ir izaicinājums daļās. Es smējos par citām daļām. Tas var būt dārgāks nekā lielākā daļa mobilo spēļu, taču tajā ir daudz stundu satura, un tas ir tā vērts. Lieliski darbojas planšetdatorā.
Kopumā lieliska spēle, noteikti labāka par iepriekšējo, ar labi izstrādātu sižetu un labu rakstura attīstību
Viena no labākajām AA spēlēm sērijā tagad operētājsistēmā Android
Spēle kopumā patika, izmēģinājumi bija unikāli, un jaunais ieskatu mehāniķis noteikti ir apsveicams papildinājums. Labs stāsts (lai gan brīžiem šķiet piespiedu kārtā izstiepts), labi varoņi un laba spēle.Tomēr pastāv 2 galvenās sūdzības: - gan šī spēle, gan Dual Destinies kaut kādu iemeslu dēļ pārtrauc skaņas radīšanu, kad tiek izmantotas austiņas, sākot no pēdējās ainas. - Nav pieejama DLC sērija (proti, turnabout time traveler)
Man vienmēr ir paticis šis seriāls, un tā mūzika ir šefpavāru skūpsts
आधुनिक बस वाला गेम: शहर बस 3D भूमिका निभाना mihd
lieliska 3DS spēles HD pārveidošana... izņemot to, ka ekrāns ir nepareizi izlīdzināts manam pikselim, un es nevaru nospiest pusi dang pogas! Es saprotu, ka šis ir nišas nosaukums, taču, protams, Capcom var aiztaupīt programmētāja laika, kas būtu nepieciešams, lai pielāgotos jaunākām tālruņu izšķirtspējām.
Iecirtuma ekrāns netiek atbalstīts? Ekrāns ir izgriezts labajā pusē, lai tas joprojām būtu nedaudz atskaņojams. Lūdzu, izlabojiet.