Post by talaglopeve on Feb 24, 2022 10:13:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ قاذف الفقاعات - اقذف وفرقع ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ قاذف الفقاعات - اقذف وفرقع IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפתוח פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ قاذف الفقاعات - اقذف وفرقع 2022 version ▞▞▞
משחק נהדר עד שהגעתי למשחק בשנת 2000. לא יכולתי ללכת רחוק יותר, "עובד על עדכון". מְאוּכזָב!!
Beach Buggy Racing 2 Đua xe qoh
המשחק שלי מופרע לעתים קרובות על ידי פרסומות למשחקים אחרים. המשחק הזה תוכנן על ידי ספסטיקים לספסטיקים.
נהניתי ממנו אבל פתאום הוא לא מגיב לחרט ב-Galaxy Note 10+ שלי
אם לא היית מקבל פרסומות בכל רמה אולי היית יכול ליהנות כאן. אלא אם כן אתה יכול איכשהו לסבול פרסומות מאולצות כל הזמן, מה שאני בהחלט לא יכול. כמו כן, יש חנות לקניית כוחות כוח מסיבה כלשהי. שחק שיבוט אחר של אותו רעיון. אולי יש פחות המתנה שם.
זה היה בסדר בהתחלה ואז ברמה 16 הבחירה שלי הייתה להשתמש בבועות כחולות או צהובות כדי לירות והשכבה התחתונה הייתה כולה סגולה
אני אוהב את המשחק הזה. אני ברמה 3475 כן זה נכון. הפרסומות של אפליקציות אחרות לא כל כך מעצבנות ולצערי אני יודע שכל הדברים הגדולים חייבים להיגמר בסופו של דבר, אבל עד אז אני משחק במשחק הזה ונהנה מכל שנייה שלו. תודה. 😊😊 רק רציתי לעדכן ולהגיד תודה ליצרני המשחק הזה. בדיוק עברתי את רמה 4100 ואני עדיין אוהב את זה. אין תגמולים אלא הסיפוק העצמי שהשגת משהו. אני מקווה שהמשחק הזה לא יגמר לעולם. תודה.
אני אוהב את משחק הבועה הזה, זה כיף ומזמין. אני מנגן בו לעתים קרובות, תודה, אבל זה לא נפתח, היה ככה כל היום, מה יכולה להיות הבעיה? אתה יכול לבדוק את זה ולגרום לזה לפתוח לשחק, תודה תודה
Bubble Shooter Rainbow Başsındırma sghe
אני כן אהבתי את זה, אבל מחכה לזה גם לטעון עוד רמות היו לפחות 4 ימים ועדיין כלום, עדיין נטען אבל אם זה לא ייטען בקרוב אני ימחק את זה...
זה יכול להיות רק קצת btr!
זה נחמד לא להשתמש גם ברשת והמוח שלנו 🙂 יהיה חד
סוף סוף מצאתי יורה בועות מהיר...האחרון שהיה לי היה מהיר מאוד אבל הוא כבר לא זמין אז שמחתי למצוא את זה...אני שונא כל דבר איטי! עם זאת, מכיוון שעכשיו השלמתי הכל ברמות הסרתי את זה ואז ניסיתי להתקין מחדש אבל זה לא יעבור לרמה 1, זה עולה ב-4000...
אני מעדיף את משחק התפוצצות הבועות הזה על פני האחרים שניסיתי. לכולם יש מודעות. המשחק הזה מציע עיצובים שונים של בועות ואני מוצא אותו משעשע ומאתגר כאחד. הסרתי את כל משחקי הבועות האחרים שניסיתי ואני משחק רק במשחק הזה, מכיוון שזו העדפה שלי.
לא רע... משחק מרגיע
יותר מדי מודעות. פוליטי שאני לא רוצה לראות ופרסומות אחרות שמפריעות למשחק. הרמה האחרונה ששיחקתי לא יכולתי לנצח בה. מודעה אחרי מודעה ואז הרמה נכשלה. אז הסרתי את זה. להתחיל מחדש. חלק מהרמות ישר ואחרות יותר מדי מודעות שחוזרות על עצמן. זה גם כיף ומחמיר. פרסומות בין משחקים יהיו טובות יותר. עדיף לצפות בפרסומות ואז לאפשר את השלב הבא (אולי).
Aaron's kids bathing pet games APK - Latest version 1.0 - Android ...
מהנה ומשעשע
היזהרו מהפרסומות!!!! יש הרבה מודעות הונאה באפליקציה הזו. כמה מהמפרסמים באפליקציה הזו נסגרו בגלל פעילות הונאה אבל יותר צצו. בדוק אתרי הונאה לפני שאתה קונה משהו.
Bubble Shooter Rainbow Puzzel aqf
הרגע מחקתי את המשחק שלך. בכל פעם שאני סטטר רמה אני מקבל פופ אפ שלא ייעלם. נמאס לי להקיש על הכל בטלפון שלי ולנסות להפעיל מחדש את המשחק שלך
Bubble Shooter Rainbow معمایی ora
משחק טוב. חבל מאוד על הפרסום.
מנסה להתקין את זה
אני כל כך אוהב את המשחק הזה מאוד מרגיע
עד כה,,,,יש לי בסך הכל שעה בערך מנגן,,,, מאזין לבוני רייט,😉
משעמם, נשאר קל כל המשחק.
המשחק הזה רק עובר זמן
משחק מעניין מאוד
קל ומהנה מאוד. משחק נהדר להרגעת עצבים ורוצח זמן בתקופת קוביד קשה זו. אוהב את הגרפיקה והצבעים והמשחק פועל בצורה חלקה, ללא תקלות או באגים עד כה. פרסומות בסדר מבחינתי, לא אכפת להן כי הן מגיעות רק בין משחקים. למעשה אני נהנה לצפות אם הם לא חוזרים על עצמם. מומלץ מאוד.
זה משחק עלוב ולעולם לא אשחק בו יותר מעשר דקות עד שהוא נהיה משעמם, אבל אחרת זה בסדר בקושי אז אני אומר שאם אתה רוצה משחק בועות טוב אל תוריד את המשחק הזה.
מרגיע לא צריך לחשוב כדי לשחק
אני מנסה כבר חצי שעה להוריד את המודעה הזו כדי שאוכל לשחק במשחק הקלפים שלי זה מבאס 😭
באמצע משחק צצה תוספת. אתה צריך לסגור לגמרי את המשחק רק כדי לסגור את ההוספה. אשמח למשחק אם זה לא היה התוספת.
הורד באבלס APK 13.2.8 אנדרואיד בחינם
לא כל כך טוב
משחק מהנה אבל הרבה פרסומות
מאוד אהבתי את המשחק הזה אבל אחרי שהגעתי לרמה 575 הוא הפסיק לעבוד.
נחמד מאוד. מִשְׂחָק
כל כך רע לך למשחק אחר, אז ביי ביי הוא יכול להיות אמיתי
יהיה נהדר אבל יותר מדי מודעות
זה כל כך פשוט וקל וטוב שזמן עובר
דרך מצוינת להפסיד כמה שעות. הורידו שני כוכבים בגלל שהפרסומות הופכות יותר ויותר מעצבנות
עוד מהנה ומרגיע 😌
איזה בזבוז זמן מוחלט!! האפליקציה אפילו לא עובדת כמו שצריך - המשחק כל הזמן נכבה לאחר 5 דקות משחק בלבד!! פניתי למפתח 5 פעמים, אבל הם פשוט לא טורחים לענות - כנראה שהם אפילו לא טרחו לקרוא את זה!! אל תבזבזו את זמנכם עם המשחק הזה - אפילו לא תזכו לשחק את המשחק!!
המשחק מעולה אבל הבעיה שיש לי היא שגם כשהסאונד והמוזיקה כבויים, הפרסומות בעוצמה מלאה ומאוד רועשת. אז הילדים שלי לא באמת יכולים לשחק בזמנים שבהם אני צריך שהם ישבו בשקט, וזו הפעם היחידה שהם באמת משחקים משחקים. אנו נמחק לצערנו מסיבה זו
גיליתי שזה המשחק הכי טוב אי פעם. בהשוואה למשחקי בועות אחרים זהו משחק מרגיע, לא כזה שאתה צריך לעשות עשר פעמים כדי להשיג ניצחון עם מעט בועות שאינן מספיקות אפילו לגודל מפת הבועות. באמת משחק מעולה
זה משחק יציב. בניגוד למשחקים אחרים, זה נראה כאילו יש יותר מדי הפרעות. והכוונה נכונה. ובכן, אני מגלה שאני מתקשה להתרחק מהמשחק הזה. זה מעולה.
הגעתי לרמה 1149 עכשיו זה אומר שאני לא יכול לשחק יותר עד שזה יתעדכן אז מתי זה יהיה